Distributie


Firma noastra asigura distributia directa a bateriilor Rombat prin Centrele de Vanzari din judetele Valcea (punct de lucru: Ramnicu Valcea, str. Stolniceni nr.83A) si Bistrita-Nasaud (punct de lucru: str. Libertatii nr. 41-43 – cladire EMI Center, vis-a-vis fabrica de otet) cat si judetele limitrofe: Arges, Gorj si Mehedinti, Cluj, Mures. Centrul Rombat Valcea a fost creat in scopul de a fi aproape de magazinele partenere din aceste judete. Astfel, venim in intampinarea d-voastra cu o livrare prompta, precum si cu intreaga gama de baterii Rombat.
Profesionalismul personalului nostru, precum si logistica de care dispunem, va confera garantia ca suntem capabili sa satisfacem cerintele celui mai pretentios client si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor d-voastra.


Vanzare din showroom


La Centrul Rombat Valcea dispunem de un spatiu de prezentare cu vanzarea. Astfel, aici puteti gasi intreaga gama de baterii Rombat, fie ca sunteti interesati de baterii auto, moto sau stationare.
Avem oameni profesionisti si pregatiti care va pot consilia in vederea alegerii bateriei optime pentru masina d-voastra.
Punem accent pe identificarea nevoii clientilor nostri si facem tot posibilul pentru a avea clienti foarte multumiti.


Montaj gratuit


Bateriile achizitionate de la Centrul Rombat Ramnicu-Valcea beneficieaza de montajul gratuit al bateriei.
De asemenea, verificarea incarcarii conform certificatului de garantie se realizeaza in mod gratuit pentru toate bateriile ce poarta marca Rombat. Va asteptam la Centrul Rombat Valcea pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre.


Service rapid baterii


Ne bucuram ca suntem printre cele mai importante “reprezentante service” din tara a companiei ROMBAT SA.
Dispunem de spatiu cat si de aparatura profesionala in vederea asigurarii unui service rapid pentru orice baterie Rombat.
Pe toata durata garantiei bateriei d-voastre Rombat va oferim sericii gratuite de verificare si diagnosticare.
Personalul nostru a fost special pregatit si instruit in cadrul fabricii in vederea unei diagnosticari corecte precum si in vederea oferirii de calitate clientilor Rombat.


Recuperarea deseurilor


Respectand prevederile legale punem umarul la efortul Rombat de a recupera acumulatorii uzati in vederea reciclarii la fabrica de la Copsa mica, contribuind astfel la un viitor mai curat pentru copiii nostri.